Despre proiect

ASOCIAȚIA GORJEANĂ PENTRU SOLIDARITATE, OPORTUNITATE, FORMARE ȘI INCLUZIUNE ALTERNATIVĂ implementează proiectul cu titlul Formarea un pas important n dezvoltarea carierei n parteneriat cu SC PAIDEA S.R.L. și ASOCIAȚIA ,,CENTRUL DE CALIFICARE ȘI PREGĂTIRE PROFESIONALĂ BUZAU.

PERIOADA DE IMPLEMENTARE: 07 aprilie 2021 06 aprilie 2023

 

Prin proiect se urmărește creșterea competențelor profesionale și a performanțelor n plan profesional a angajaților prin participarea la programe de formare profesională n vederea asigurării premiselor creșterii n carieră a acestora.

Grupul țintă al proiectului este reprezentat de cei 660 de membri GT care au varsta cuprinsa intre 25 si 64 de ani, angajati cu un nivel scazut de calificare, persoane de peste 40 ani, precum si persoane din mediul rural defavorizat.

 

n cadrul implementării proiectului 660 de persoane recrutate n grupul țintă al proiectului vor participa la servicii de consiliere profesională , iar din acestea 531 persoane vor fi repartizate către programe de formare profesională și 135 persoane vor participa la evaluarea, recunoașterea și validarea rezultatelor nvățării dobndite n contexte non-formale și informale.

Cele 531 persoane vor participa la programe de formare profesională astfel:

-250 persoane formate in ocupatia de asistent personal al persoanei cu handicap grav;

-28 persoane formate in ocupatia de electrician constructor;

-50 persoane formate in dulgher-tamplar- parchetar;

-28 persoane formate in instalator tehnico-sanitare si de gaze;

-75 persoane formate in asistent relatii publice si comunicare;

-50 persoane formate in cosmetician;

-50 persoane formate in business administration.