Despre proiect

In contextul si obiectivele proiectului Competitivitatea si inovarea mediului de afaceri din Regiunea Sud Vest Oltenia POCU/227/3/8/117525 va propunem implementarea programelor de formare a adultilor adresate managerilor, personalului din departamentele de resurse umane si antreprenorilor care isi gestioneaza propriile afaceri, dupa cum urmeaza:

Manager calitate : se adreseaza persoanelor care ocupa pozitii de management, manager general, director general, manager executiv, director executiv, director adjunct, manager departament, manager de linie, sef sectie, sef compartiment, personal cu functii/atributii de conducere, coordonare etc. Cursul este autorizat ANC, finalizarea programului cu certificat de absolvire, durata cursului 180 de ore.

Competente antreprenoriale: se adreseaza managerilor si antreprenorilor care isi gestioneaza propriile afaceri.Cursul este autorizat ANC, finalizarea programului cu certificat de absolvire, durata cursului 80 de ore.

Managementul performantei-KIP Indicatori cheie de performanta: se adreseaza in special managerilor economici/financiari, dar si altor persoane ce sunt implicate in managementul strategic al firmei(persoane cu functii si capacitate decizionala). Curs oferit de un furnizor de formare profesionala specializat in programul respectiv, durata cursului 2(doua) zile, la finalul cursului participantii vor primi un certificat de participare.

Inspector resurse umane: se adreseaza angajatilor din departamentele de resurse umane. Cursul este autorizat ANC, finalizarea programului cu certificat de absolvire, durata cursului este de 120 ore.

Formare profesionala / certificarea in Project Management Professional pentru un

  1. de 20 pers. selectate pe baza unor criterii obiective ce vin sa demonstreze seriozitate si implicarea in activitatile proiectului, inclusiv prin implicarea in activitatea privind sprijinirea firmelor in vederea planificarii strategice pe termen lung.

Foarte important : persoanele selectate in grupul tinta si beneficiare ale cursurilor de formare vor putea beneficia si de programe de invatare nonformale si informale (o persoana poate sa participe la mai multe sesiuni de formare) organizate sub forma de :

  • Sesiune de formare MANAGEMENTUL RISCULUI/TIMPULUI/STRESULUI : se adreseaza atat angajatilor din departamentele de resurse umane, cat si managerilor si antreprenorilor care isi gestioneaza propriile afaceri. Se vor organiza sesiuni de formare pentru fiecare tema cu o durata de 3 zile, sustinute de specialisti in domeniu.
  • Ateliere de lucru/seminare, workshop-uri adresate atat angajatilor din departamentele de resurse umane, cat si managerilor si antreprenorilor care isi gestioneaza propriile afaceri:
  • Campania ATELIERELE DE IDEI SI BUNE PRACTICI durata doua zile, organizate pe serii de participanti
  • Seria de WORKSHOPURI INOVAREA N ACTIVITATEA ECONOMICA A IMMURILOR, durata o zi , organizate pe serii de participanti
  • Conferinte tematice tip Forum adresate atat angajatilor din departamentele de resurse umane, cat si managerilor si antreprenorilor care isi gestioneaza propriile afaceri
  • FORUMUL OAMENILOR DE RESURSE UMANE – HR STRATEGIC, durata doua zile, organizate pe serii de participanti
  • CONFERINTA OAMENILOR DE AFACERI SI LEADERSHIP-UL MODERN, durata o zi, organizate pe serii de participanti